Տուրեր

Գատրո տուր` Հայաստանում (Էջմիածին)
Զարմանալի ճանապարհորդություն նրանց համար, ովքեր ցանկանում են բացահայտել աշխարհի հնագույն երկրներից մեկի պատմությունը, մշակույթը, ավանդույթները, խոհանոցը:
Հնարավորություն կունենաք ոչ միայն այցելել պատմական վայրեր, տեսարժան վայրեր, մշակութային կենտրոններ և եզակի ճարտարապետություն ունեցող առաջին քրիստոնեական եկեղեցիներ, այլև ծանոթանալ տեղական մշակույթին և խոհանոցին, ինչպես նաև շփվել տեղի բնակչության հետ:
Ծրագիր
Օր 1. Ժամանում օդանավակայան, Էջմիածին (տաճար, Հռիփսիմե և Գայանե եկեղեցիներ), ճաշ տեղական ռեստորանում, վերադարձ հյուրանոց:
Օր 2. Տեսարժան վայրեր, այցելություն մթերային շուկա, այցելություն «Մեգերյան կարպետ» գործարան, ճաշ ռեստորանում: Էքսկուրսիա և համտես Արարատ կոնյակի գործարանում: Ճաշ ռեստորանում:
Օր 3. Սևանա լիճ, այցելություն Սևանավանքի վանք, ճաշ ռեստորանում (Դիլիջան), այցելություն Հաղարծին և Գոշավանքի վանքեր: Վերադարձ դեպի Երևան ճաշ
Օր 4. Գառնի, Գեղարդ, վարպետության դաս «Լավաշ» հայկական հաց պատրաստելու մասին, ճաշ ռեստորանում: Վերադարձ Երևան, շրջագայություն Սերգեյ Փարաջանովի տուն-թանգարան: Գալա ընթրիք, ազգային երաժշտություն:
Օր 5. Փոխադրում օդանավակայան:

Գատրո տուր + Մաստեր կլաս
Զարմանալի ճանապարհորդություն նրանց համար, ովքեր ցանկանում են բացահայտել աշխարհի հնագույն երկրներից մեկի պատմությունը, մշակույթը, ավանդույթները, խոհանոցը:
Հնարավորություն կունենաք ոչ միայն այցելել պատմական վայրեր, տեսարժան վայրեր, մշակութային կենտրոններ և եզակի ճարտարապետություն ունեցող առաջին քրիստոնեական եկեղեցիներ, այլև ծանոթանալ տեղական մշակույթին և խոհանոցին, ինչպես նաև շփվել տեղի բնակչության հետ:
ԾՐԱԳԻՐ
ՕՐ 1.Ժամանում օդանավակայան ,ընթրիք ռեստորանում , տրանսֆեր հյուրանոց
ՕՐ 2. Ծաղկաձոր , (Կեչառիս ճոպանուղի ՝ մեկ կողմ ), ճաշկերույթ Սևանա լիճ Սևանավանք, մաստեր -կլաս , ընթրիք ,գիշերակաց Ծաղկատուն հյուրանոցում
ՕՐ 3. Ժամանում Դիլիջան , ճաշկերույթ ռեստորանում մաստեր- կլաս , Հաղարծին ,Գոշավանք ,վերադարձ Երևան
ՕՐ 4. Խոր Վիրապ , Նորավանք, Թռչունների- քարանձավ, ճաշկերույթ ,շրջայց Արենի գինու գործարան, համտես, Գալա ընթրիք, ազգային երաժշտություն
ՕՐ 5. Փոխադրում օդանավակայան

Գաստրո տուր՝ Հայաստանում. 6 գիշեր / 7օր
Ծանոթացեք հայկական խոհանոցի հարուստ համերի հետ:
Հայկական ազգային խոհանոցը նույնքան հին է, որքան Հայաստանի պատմությունը: Հայկական խոհանոցն արտացոլում է Հայաստանի ավանդույթներն ու պատմությունը:
ԾՐԱԳԻՐ
Օր 1. Ժամանում Երևան. Շրջայց-էքսկուրսիա Երևանում: Ավանդական հայկական ընդունելություն «Երևան» պանդոկում ՝ ժողովրդական շոու ծրագրով, (ընթրիք՝ տոլմա): Քայլարշավ երեկոյան Երևանում: Վերադարձ հյուրանոց:
Օր 2. Գառնի, Գեղարդ, հայկական հաց «Լավաշ» պատրաստելու վարպետության դաս, ճաշ ռեստորանում (Խորոված): Վերադարձ Երևան, էքսկուրսիա Սերգեյ Փարաջանովի տուն-թանգարան, գալա ընթրիք, ազգային երաժշտություն
Օր 3. Երևան - Օհանավանք - Ամբերդ - Քարի լիճ (ճաշ պանդոկում - հայկական ուտեստ խաշ):
Օր 4. Խոր Վիրապ, Նորավանք, հնագույն քարանձավ («Քարանձավ - թռչուններ»), ճաշ, «Արենի» գինու գործարան (շրջայց և համտես), ազգային երաժշտություն:
Վերադարձ Երեւան:
Օր 5. Սևանա լիճ, այցելություն Սևանավանք, ճաշ (Իշխան, սիգ ձկնատեսակների խորոված)
Դիլիջան, այցելություն Հաղարծին եւ Գոշավանք վանքեր, ընթրիք ռեստորանում:
Վերադարձ Երեւան:
Օր 6. Հաղպատ, Զառնի-Պառնի քարայամրոցային համալիր, Ախթալա, Սանահին (այծի խաշլամայի ընթրիք, Լոռիում տեղական խոտաբույսերից պատրաստված ուտեստների համտես):
Վերադարձ Երեւան:
Օր 7. Էջմիածին (Հռիփսիմե, Գայանե, տաճար, թանգարան «Էջմիածնի գանձեր»), (ճաշ` քուֆթա):
Ճանապարհում օդանավակայան: